algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
12°

Jaume I

Dirigents d'ERC a Balears defineixen Jaume I com «el rei DP», que vol dir «democràtic i pragmàtic». Democràtic perquè donà àmplia autonomia als seus diferents territoris, i pragmàtic perquè els deixava fer sense ficar-se massa en afers interns de cada comunitat. Segons alguns dirigents d'Esquerra, «era un rei que si hagués viscut avui en dia seria republicà».

Fum

Hi ha més de dos polítics de cada partit que estan preocupats perquè els apleguin fumant i surtin al diari amb la cigarreta a la boca, sobretot si és a un lloc poc apropiat. Saben que han de predicar amb l'exemple i que els votants no seran indulgents.

Estancs

S'han detectat els darrers dies detalls d'alguns estanquers envers els seus clients habituals, com regalar-los un encenedor. Hi ha temor entre aquest col·lectiu a una caiguda de les vendes, sobretot perquè molta de gent intentarà deixar de fumar.

Zapatero

Algun estanquer ha comentat que el principal temor pot venir d'aquí a un any, perquè si a Zapatero, conegut per les seves decisions radicals, el CIS li diu que ha estat un èxit la llei antitabac, «és capaç d'il·legalitzar el consum o posar a 10 euros el paquet per demostrar que ell fa el que ningú s'atreveix a fer».

Cap d'Any

Ens arriben notícies fidedignes que un xinxer de persones s'apuntaren a passar la nit de Cap d'Any a l'hotel Valparaíso, en tenir confirmació que el president Jaume Matas hi aniria. També ens asseguren que alguns es despuntaren. Matas, per cert, optà per fer festa a Mallorca perquè la seva filla insistí a quedar amb els amics abans que viatjar.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.