algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
13°

Bon servei

És important que el Govern balear multipliqui els serveis ferroviaris entre Palma i Marratxí. Aquesta aposta pel transport públic per a una zona superpoblada i aferrada a Palma alleugerirà, i molt, l'alarmant manca d'aparcaments al centre de la ciutat i agilitarà l'activitat de les persones que diàriament s'han de desplaçar als seus llocs de feina. Tanmateix, aquest és el signe del futur. Un futur que no només és de transport públic, sinó també urbanístic. Vindrà un dia (tal volta no molt llunyà) en el qual naixeran nous Marratxís al voltant de Palma. És el cas de l'àrea que aviat cobrirà el futur metro de la UIB o de les grans extensions quasi verges que hi ha al voltant de l'hospital de Son Llàtzer.

Però abans de pensar en el futur, cal abordar el present. I això és donar resposta a la gran demanda de Marratxí, que en els darrers vint anys ha experimentat un creixement imparable i s'ha convertit, a la pràctica, en una perllongació de la capital de les Balears.

També són importants els increments de freqüències a les línies de d'Inca-sa Pobla i Manacor. Per moltes autopistes que es facin, la saturació del trànsit és enorme. És inconcebible una Mallorca del futur sense la potenciació del ferrocarril. Ni Palma ni molts altres indrets de l'Illa ja no suporten més trànsit.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.