algo de nubes
  • Màx: 16.94°
  • Mín: 7.61°
16°

Enhorabona

Abans de res, voldria felicitar els senyors Escarrer, Matutes, Fluxà, Barceló, en fi, els de sempre, per haver guanyat aquestes eleccions, a tots ells la meva enhorabona.

Els altres, no els càrrecs polítics, sinó la gent també de sempre, la que fa tants d'anys que lluita per uns sous més justs, per una escola i sanitat públiques i dignes, perquè ses illes no estiguin absolutament encimentades. Els que estan col·laborant amb ONG's, o llevant verni per devers Galícia, que deixin de fer-ho; que practiquin l'absència activa. La gent ha votat escoles privades, salut privada, autopistes a rompre, pol·lució, ciment, milions de turistes, pensions i sous «basura», més doblers per als qui ja en tenen massa. La gent és això que vol: que la nostra llengua desaparegui, que la cultura sigui ball de bot, sevillanes i Operación Triunfo. Quan tot ho haguem de pagar, quan ja no hi càpiga ni una persona més, quan ja no quedi cap arbre, quan només es parli castellà; llavonses podran respirar tranquils. Deixau de fer sa farina blana a sa dreta i ja s'ho trobaran.

Dones que no teniu pa/ i en es fiis dau figues seques,/ això són ses paperetes/ que vos donaren ses dretes/ quan anàreu a votar./ Molts d'anys a tots.

Isabel Mascaró Pérez.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.