nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
17°

Cañellas

L'escriptor Jaume Sastre ja té pràcticament acabat el llibre biogràfic de Gabriel Cañellas que edita Lleonard Muntaner i en el qual du treballant des de fa dos anys. Es dóna per segur que la presentació es farà abans de les eleccions de maig.

Damià Pons

Ja donarem compte en aquesta secció de la perllongada hospitalització que patí el mes passat l'assessor presidencial Damià 'Ferrà* Ponç per les mossegades d'un ca de la seva propietat. A aquesta desgràcia se l'hi afegeix un susto recent. Un llamp caigué just al costat de la casa que Damià té a Campanet, provocant un renouer infernal i una pana elèctrica. Per sort, en aquells moments l'assessor d'Antich no estava tocant cap aparell elèctric, perquè s'hi hagués quedat aferrat.

El 'Prestige

Qui és el propietari del Prestige? Qui s'amaga al darrere de la societat inscrita a Nassau que tenia com a únic bé aquest petrolier? Aquesta és la gran pregunta que n'hi ha que pretenen respondre. Per Internet circulen, almanco, dos noms: un és el de Fefé, és a dir, Fernández Tapias; un altre, el de Constantí de Grècia.

Curiositat

Una lectora d'aquesta secció es posa en contacte amb la Redacció perquè ens fixem en la gran quantitat de cotxets per a infants que es veuen per dins Palma de dues i fins i tot de tres places. «Es veu que això de la fertilització in vitro va en augment», ens apunta la senyora.

El Consolat USA

Les coses han canviat i molt, en el món. Prova d'això són les grans mesures de seguretat que el govern nord"americà ha fet posar a la seu del seu nou consolat, a l'edifici Reina Constanza, del carrer Porto Pi. Mai com abans l'entranyable Tummy Bestard havia estat tan protegit ni la seva oficina tan vigilada.

Ortea

Dins el Grup Parlamentari Popular ja enyoren José María González Ortea, ara destinat a altes missions hidrogràfiques a la Península. Enyoren sobretot dues coses: la seva lucidesa a l'hora d'analitzar els problemes i, també, la seva llarguíssima experiència. De l'autonomia balear ho sabia pràcticament tot. Era una enciclopèdia ambulant. Ara el dediquen a arreglar caus de rius per les terres de la pertinaz sequía. Segur que ell tambe enyora l'Arxipèlag.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.