algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
17°

Empipats

A la mateixa hora que es duia a terme la manifestació per Palestina de la Plataforma per la Democràcia i la Globalització Social, Esquerra Unida, que és un dels partits adherits a l'entitat, realitzà l'homenatge a Francisca Bosch, que fou la cap del PCE balear en la clandestinitat i en la transició. Aquesta coincidèndia en divendres a vespre ha caigut molt malament als responsables de la Plataforma, que encara no s'expliquen com és que ha pogut passar.

Armari  

Alguns polítics que ja no estan en la primera línia es plantegen les situacions amb humor quan han de participar en actes públics. Aquest és el tarannà del socialista Emilio Alonso, que respongué: «Només ens treuen de l'armari per a actes com aquest», quan fou convidat a l'acte a Francisca Bosch. Per cert, que aquesta mallorquina, que morí el 1992, protagonitzà el primer míting del PCE a tot l'Estat. Se celebrà a l'Estadi Balear i també hi intervingué Ramón Tamames.

Refredat  

El secretari general de Turisme, Juan José Güemes, no vingué tot sol a Mallorca per signar el conveni de col·laboració en matèria de promoció amb el conseller de Turisme, Celestí Alomar, i el president de la Cambra de Comerç, Miquel Lladó, sinó que l'acompanyava una legió de virus que, com a molts mortals en aquestes dates, provoquen incòmodes i trasbalsadors refredats. Malgrat que la veu a penes li sortia de la gargamella, complí tot el programa, fins i tot els actes organitzats pel Partit Popular.

Reglaments  

El president Francesc Antich s'ha après bé allò que «home previngut val per dos». A la conferència de premsa que va protagonitzar amb Jesús Caldera, Antich tenia damunt la taula el reglament del Parlament per si de cas li queia una pregunta sobre la polèmica del jurament dels diputats i el rei. Així va ser, i ell va poder respondre amb el llibre a la mà.

Gran ressò  

Per cert, que la proposta d'EU i PSOE d'eliminar la referencia al rei del jurament va tenir un important ressò en la premsa madrilenya "en la nostra edició d'ahir reproduïrem un paràgraf memorable del comentarista Federico Jiménez Losantos demanant a la Família Reial que partís d'aquí" i, també, a la TVE. El Telediario del migdia de dijous va recordar que Grosske fou el conseller que en ser nomenat va retirar el retrat de Joan Carles del seu despatx.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.