algo de nubes
  • Màx: 17.61°
  • Mín: 9.33°
15°

Amics d'una illa llunyana!

Estam asseguts a la vora del mar, disfrutant del sol i de l'aigua, recordam dies horribles de l'agost i contam què ens va passar. Com hem arribat a trobar aquesta gent hospitalària d'aquesta illa polida? A l'agost a moltes parts d'Alemanya, unes tempestes extremes varen produir unes riuades catastròfiques com no s'ha vist mai abans. Els rius es van desbordar i van destruir els edificis de ciutats senceres. Les llars de moltes famílies varen ser víctimes de les inundacions i sovint aquestes famílies varen perdre tot el que durant molts anys havien anat aconseguint. També es veren afectats molts nins, les seves escoles i de vegades també les seves cases foren destruïdes. Per tot arreu regnava la consternació i tota ajuda era poca.

Amb gran alegria ens vam assabentar que la representació del Govern de les Illes Balears a Alemanya volia convidar nins de Saxònia damnificats per les riuades.

El 17 d'octubre de 2002, 140 nens i 23 acompanyants de Dresden, Koenigstein, Olbernhau i Oranienbaum vam pujar a l'avió cap a Mallorca.
Ens agradaria expressar el nostre agraïment a tots els organitzadors, en especial a Don Josep Moll Marquès qui ens va atendre ja a partir de Dresden. La benvinguda del conseller a l'aeroport, també va ser una sorpresa molt agradable per a nosaltres.

Sentim la necessitat de dir GRÀCIES! per tot el que ens han oferit aquí. Tornarem a Alemanya impressionats i recomanarem als nostres amics i coneguts aquesta illa bonica. Per a nosaltres aquesta setmana de vacances ha estat una gran ajuda "hem pogut descansar i alhora, fer bons amics.

Tots els alumnes i acompanyants de Saxònia us deim gràcies.

Fred Koban i Ellen Falke. (rebuda per email).

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.