algo de nubes
  • Màx: 20.17°
  • Mín: 13.1°
20°

«Raonable»

Joan Argenté, director de la secció filològica de l'Institut d'Estudis Catalans afirmà dissabte passat que l'ús del català que es fa a Mallorca «és molt raonable». Però el que encara no s'ha aconseguit és una participació més massiva a simpòsiums com el que protagonitzà. L'ús hi és, però manca militància.

Adhesius Gent propera al Lobby per la Independència té ganes de fer una edició massiva d'adhesius amb les quatre barres que seran repartides per tot Mallorca. Aquesta és la manera amb la qual es pensa contestar al gran màstil amb bandera rojigualda d'Aznar. Gent del Lobby diu que «si fa falta» enrojolarem Mallorca.

Connelly L'ultradretà Eduardo Connelly, que la setmana passada es presentà amb una bandera espanyola a la UIB per protestar contra la presència del membre de Batasuna Fito Rodríguez, ja va tenir problemes en el passat per l'altercat que es produí a la llibreria on treballa entre ell i el també ultraespanyolista Joaquín Rabasco.

Verger Diuen llengües esmolades de Palma que les relacions entre Jaume Matas i Joan Verger són tibants ja que el ministre li hauria demanat al montuïrer que fes d'intermediari per aconseguir un pacte amb Maria Antònia Munar per a després de les pròximes eleccions. No obstant això, Matas hauria quedat amb els pèls drets amb la factura que li presentà Verger per fer realitat la comanda: el control de la Comissió Insular d'Urbanisme.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.