algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 14°
14°

Aznar

Serà del tot multitudinari el sopar que celebrarà dissabte vinent el PP a l'hotel Punta Prima de Sant Lluís (Menorca) per compartir vetlada amb José María Aznar. Ja s'han esgotat els 500 tiquets posats a la venda i hi ha una llista d'espera d'unes 50 persones que demanen un lloc sigui com sigui.

Negats El periodista Gabriel Sampol i dotze mallorquins més són alguns dels damnificats per les inundacions patides en el centre d'Europa. Sampol i la resta havien concertat un creuer pel Danubi la setmana de dia 11 que no s'arribà a fer. Tanmateix, tots ells viatjaren fins a Alemanya i romangueren dos dies tancats dins un vaixell a Nassau sense poder anar ni endavant ni enrere. A la fi, tornaren per tren fins a Munic una setmana després.

Mestre Bartomeu Mestre partia ahir cap a Prada de Conflent per presentar a la Universitat Catalana d'Estiu el seu llibre La identitat reeixida que, per cert, s'està convertint en un best seller de l'estiu. De fet, l'obra s'ha exhaurit en moltes llibreries de Ciutat.

Ponts La gran construcció d'eficis a la zona dels voltants de la Policlínica i a l'altre costat de la via de cintura de Palma, dins la zona de Son Moix, ha forçat la planificació de tres ponts més, dos dels quals seran per a vianants i un altre per a vehicles. Aquests ponts permetran també un molt millor accés a la zona de l'estadi, al qual es podrà arribar a peu des de Palma amb molta més facilitat.

Antich Tot indica que el president Antich no entrarà de ple en la pròxima campanya electoral fins als darrers mesos. Mentre que la maquinària del PSIB-PSOE ja s'ha posat en marxa amb la col·locació de tanques del seu candidat a Palma, Antoni Roig, i que se seguirà aquesta línia d'encalentir motors molt aviat a la resta de les Balears, Antich continuarà amb la seva tasca «institucional» pràcticament fins a l'esprint final.

Santos El director dels Serveis Ferroviaris, José Antonio Santos, podria estar en el punt de mira de les crítiques del PP. Com se sap, Santos vol dur el tren a Manacor abans que acabi la legislatura.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.