cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
21°

Revista

A Manacor s'ha constituït una societat conformada per molts de socis amb l'objectiu d'intentar posar en marxa una nova revista en català i en defensa del català per a la comarca. Veurem si aquesta aventura arriba a bon port. De moment, hi ha molta d'il·lusió entre les persones que s'han sumat a la iniciativa.

Trobada  

El grup més significat de Joves per la Llengua celebra aquest cap de setmana una trobada a un domicili privat de Son Sardina per fer el repàs a les activitats i accions realitzades en el passat curs polític i per començar a dissenyar les del pròxim, que serà especialment intens ja que el maig hi haurà eleccions.

Papà  

El conseller de Cooperació Municipal del CIM, Josep Gomila, tornarà a ser papà. De moment no sap si el que espera la seva dona és nin o nina. El matrimoni ja té una filla.

Normalització  

De forma lenta però imparable, l'ús social de l'euskera avança al País Basc, sobretot a Guipúscoa, on el canvi és fefaent. Però que ningú s'estranyi: darrere hi ha un gran suport públic. El departament de Normalització Lingüística d'Ajuria Enea maneja un pressupost de 48 milions d'euros anuals, la meitat dels quals dedicats a subvencions. Mentre, el mateix departament del Govern balear té un pressupost que no arriba bé als quatre milions d'euros, inclòs el famòs pla de xoc en defensa del català. Així, els bascs són almenys dotze vegades més forts que els balears a l'hora de defensar la seva llengua.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.