algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 14°
15°

Ruiz Mateos

José María Ruiz Mateos no descansa i, un any més, ha contractat una avioneta que es passeja a baixa alçada per les platges de Cala Millor, Alcúdia i Pollença amb una pancarta que diu: «Vint anys després no hi ha justícia per a Rumasa». Com és natural, la pancarta du pintada la famosa abella.

Sol-Meliá Tot apunta que la cadena Sol-Meliá presentarà un aval i no doblers comptants i sonants quan el mes que ve hagi de pagar l'ecotaxa. Els serveis jurídics de l'empresa han treballat de valent per demostrar que quan s'hagi d'apoquinar un impost, encara que sigui com intermediari entre clients i l'administració, basta un aval mentre la llei estigui recorreguda. I l'ecotaxa ho està. Altres empresaris turístics podrien seguir el mateix camí de Sol-Meliá. I el Govern no veurà ni un euro fresc i alegre mentre no hi hagi sentència ferma del Constitucional. El mes que ve hi pot haver renou.

Matas Comentaris que circulen pels voltants del Tribunal Superior de Justícia de Balears indiquen que el Suprem farà pública la seva decisió dels casos Formentera i Bitel just després de la tornada de vacances, o sigui a principis o, com a màxim, mitjans de setembre. Segons aquest xiu-xiu, Jaume Matas i Rosa Estaràs surten més nets i exculpats que la Mare de Déu de l'Esperança a la processó del Dijous Sant. Els famosos sumaris tornaran a Palma perquè el TSJB determini si hi ha responsabilitats en els escalons inferiors.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.