cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
21°

Hospital

Es confirma que les obres per a la construcció de l'hospital d'Inca començaran el pròxim mes de desembre. Uns mesos després, probablement pel febrer, s'iniciarà la reforma de Son Dureta. L'Executiu balear vol arribar a la convocatòria electoral amb aquests dos projectes en marxa i, si és possible, molt avançats.

Celebracions Unió Mallorquina vol tirar la casa per la finestra en les celebracions del vintè aniversari del partit. Els actes es perllongaran des de finals d'octubre fins a mitjan novembre, i els principals esdeveniments estrella seran els homenatges memorial dedicats als desapareguts i recordats militants Josep Melià, Alfred Mus i Guillem d'Efak. Com és natural, aquesta llarga commemoració del vintè aniversari tambe està pensat que serveixi com a llançament de la campanya electoral.

Sorpresa José María Aznar, que oferí roda de premsa el migdia de dilluns passat a Marivent i que a primera hora de l'horabaixa partia cap a Alacant per assistir als funerals dels darrers atemptats, dinà en un conegut restaurant de Palma. Va sorprendre que anant tan justet de temps no es quedàs a pegar la mossegada en el palau.

Cap oferta Des de la Conselleria de la Salut s'assegura que no s'ha fet cap oferta al cardiòleg Bonnín de la Miramar, després dels problemes que ha tingut amb el vicepresident de la clínica, Pau Ramis. L'Ib-Salut esperarà esdeveniments i mai no jugarà la tàctica de pescar dins un riu remogut, o almanco això diuen.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.