algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín: 10°
10°

Facilitats per accedir a la UIB?

En un article publicat en premsa vaig llegir que la UIB volia facilitar l'accés als majors de 25 anys per compensar la falta d'estudiants procedents de la selectivitat, formació professional, etc., ja que aquest any s'havien matriculat un 10% menys que l'any anterior, i de passada deia l'article, donar més possibilitats a persones que en el seu dia no van poder o no estaven interessats a estudiar però que ara poden o els ve de gust un nou repte com és el d'estudiar una carrera. Fins aquí tot correcte, llevat un detall, i és que no és el mateix el que es diu que el que es fa: Accés majors de 25 anys per a infermeria: es van presentar a l'examen unes 70 persones, van aprovar 17, total de places adjudicades 3 (3% sobre el total de les 100 places ofertades).

Accés majors de 25 anys per a fisioterapeuta: es van presentar a l'examen 40 persones, van aprovar 17, total places adjudicades 2 (3% sobre total de les 80 places ofertades).

És a dir de 34 persones que van aprovar l'Accés per poder matricular-se en el curs 2002/2003 en les dues carreres assenyalades abans, només 5 persones han tingut accés al pròxim curs.

A això li anomenen vostès facilitats per accedir a la UIB?

Luis Matas.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.