algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín: 10°
10°

Casals

Joan Casals, l'històric dirigent democristià i empresari hoteler menorquí, ha decidit passar a la «reserva» per motius d'edat i pel lògic canvi genercional dins la família. Fa uns dies va anunciar que abandona els consells d'administració de les seves societats. El succeeix en el timó el seu fill Lluís Casals.

Congrés El PSM planteja el congrés del partit, que tindrà lloc per octubre, com «la gran arrancada» amb vista a les eleccions autonòmiques i municipals del mes de maig. Es dóna per segur que Mateu Morro i Joan Antoni Salas repetiran com a secretari general i d'Organització. I també que es vol oferir una imatge d'unitat per animar les bases i l'electorat.

Díez Dimecres publicàrem per error que Salvador Díez, l'expert en ovnis entrevistat a Antena 3, nomia «Salvador Sánchez». De manera que tornam el llinatge adient al seu lloc i animam Salvador a continuar amb la seva tasca.

Retolacions A partir del pròxim gener serà obligatori per llei que tots els comerços de les Balears pengin els seus rètols almanco en català. No obstant això, des de la Vicepresidència econòmica del Govern es comenta que es permetrà l'aplicació de la mesura «a poc a poc i amb bona lletra». Això vol dir, en la pràctica, que «de cap manera la Conselleria no es decidirà a posar multes a partir de dia 2 de gener. Hi haurà un marge important perquè les coses es facin amb tranquil·litat».

Absents Ni Fernanda Caro, ni Eberhard Grosske, ni Miquel Rosselló no acudiren a la manifestació dels immigrants que va tenir lloc dimecres passat. I és que la política xucla molt de temps.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.