algo de nubes
  • Màx: 18.84°
  • Mín: 9.02°
18°

Primavera

Les pluges de l'hivern passat han propiciat una primavera que es presenta esplendorosa. Feia molts d'anys que Mallorca no estava tan verda com enguany. La pena és que a causa del trauma de l'11-S vendran una mica menys de turistes. Però els que vénguin en els propers mesos poden quedar encisats.

Treva Amb l'inici de la Setmana Santa s'espera que comenci la tradicional treva política propiciada per les vacances. Però enguany el panorama està molt remogut i, tal volta, hi haurà pedrades en forma de confits. L'esquerra està obligada a reaccionar aviat després de l'acte del jutge Monserrat. I aquest cap de setmana s'han multiplicat els comentaris en el sentit que les coses no poden quedar tal com estan ara.

Comunistes Dissabte passat el partit comunista elegí el seu nou coordinador, Manel Carmona, de 26 anys, i el més curiós del cas és que els comunistes illencs miren ara cap als seus orígens fundacionals, la Primera Internacional, fundada per Marx més d'un segle abans del naixement de Carmona. Ara els comunistes parlen de reescriure El Capital quan el seu autor, en el segle XIX, apostà per un model de pensament completament nou. No creia en les segones parts. El PCIB té un gran camí de reflexió per endavant.

Rosselló Per cert, que dissabte digué adéu a la secretaria general del PCIB Miquel Rosselló, un dels pocs polítics en actiu que ja desenvolupaven càrrecs de responsabilitat a finals dels franquisme i durant la transició. Els altres partits tenen al seu capdavant gent que no va conèixer les corregudes davant els «grisos».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.