algo de nubes
  • Màx: 17.07°
  • Mín: 10.65°
11°

Petit detall

Ja em perdonaran tots aquells galls esponerosos que confonen, voluntàriament, la justícia i la veritat. La justícia té unes normes, en teoria igual per a tots (estupidesa que s'encarreguen de demostar les abismals diferències entre les minutes d'uns advocats i les dels altres), que marquen els límits de la seva actuació. Prescripcions, com la del cas Túnel de Sóller, són fronteres que separen la justícia de la veritat, per posar un exemple proper i «propepé». Així que es poden posar l'esponera allà on vulguin perquè l'únic que queda clar, en aquesta instància judicial, és que en ella no s'ha pogut demostrar culpabilitat. Petit detall.

Un altre petit detall és l'amnèsia general sobre la utilització política que el govern del senyor Aznar va fer del Tribunal Constitucional en el penós cas de l'ecotaxa. Ningú recorda que ara farà un any de la seva aprovació en el Parlament de les Illes Balears, enmig d'insults de qui es diuen senyors, i només l'enrevesada actuació d'aquells que aspiren a refundar el PRI en versió espanyola i, per cert, espanyolitzant, aconseguí que l'impost no fos realitat per la present temporada. És curiós, però ningú no culpabilitza el Govern de Madrid dels problemes derivats d'aquest parèntesi per manament judicial. Que no em facin riure: aquells que manegen des de fiscals generals a directors de televisions públiques, i s'infiltren en la societat amb vocació de reproduir-s'hi, varen calcular, amb mil·limètrica malícia, els efectes d'aquest innecessari recurs. Calcularen el temps, i esgotaren els terminis per aconseguir bloquejar un govern que no és dels seus, i valoraren les accions. Només ens queda reconèixer que, en la utilització partidista dels recursos de l'Estat, són uns mestres o, millor dit, uns excel·lents alumnes dels mestres mexicans.

Canviar el director de la delegació de TVE és un petit pas. Els següents ja han començat i la remodelació de la santa casa configurarà una unitat d'agitació i propaganda al servei del PP-PRI. Enyorarem els No-Do, per sincers i directes. Ja ho veureu.

Sort que actuacions com la línia d'autobús de l'EMT, que circularà pel centre antic des de demà, em renoven petites esperances de futur. Una alenada d'aire fresc entre tanta farola mortuòria.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.