algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
16°

Acord

Dins el PP hi havia ahir el màxim convenciment que representants del touroperadors signarien un acord amb el Govern Antich sobre l'ecotaxa. S'esmolaven les espases i es convocà roda de premsa per a les sis de l'horabaixa. Després, en saber que no hi havia acord, desconvocaren aquesta crida als periodistes.

Turisme familiar
Dins medis del sector turístic es comenta que la preocupació respecte de la pròxima temporada alta no és que vénguin més o menys turistes, sinó el mal que el debat de l'ecotaxa pot fer al turisme familiar, que és el que més despesa fa i més empra l'oferta complementària. Tot apunta que pel juliol i l'agost el nivell d'ocupació serà molt alt "no el maig i el juny", però la qualitat de la clientela pot davallar de manera important.

Antich
Hi ha molta d'expectació per la conferència que pronuncia avui el president Antich al Gran Hotel, de la Fundació la Caixa, a les 7.30 hores. El plet de l'ecotaxa ha afegit més interès a aquesta xerrada, ja que la intervenció del president pot aportar les claus definitives per saber com es resoldrà el conflicte.

Aumasa
Les queixes que provoca el deficient servici d'Aumasa no pareix que arribin on haurien d'arribar, ni que se'n derivin les sancions que s'haurien d'imposar. Que, per exemple, l'autocar no passi per algun poble no és una cosa que succeeixi de Nadal a Sant Esteve. Demanau-ho a aquesta monja franciscana que no va poder atendre el seu germà malalt en una clínica de Palma perquè l'autocar no va passar per Ariany. Algú sap què s'ha de fer amb Aumasa o ho deixam anar així com va?

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.