nubes dispersas
  • Màx: 19.71°
  • Mín: 12.82°
19°

Cursach

Tornen els rumors en el sentit que l'empresari d'oci Tolo Cursach estaria interessat a comprar el Reial Mallorca. Ja fa temps que corren comentaris en aquest sentit, però ara, com el Guadiana, apareixen de nou amb insistència coincidint amb el fet que l'equip degà no travessa els seus millors moments.

Estades
El popular ciutadà de Fornalutx Joan Antoni Estades de Montcaire, cavaller del Sant Sepulcre i investigador de la història de la noblesa, va tenir un gran èxit dilluns passat al programa Crónicas marcianas. Estades fou entrevistat pel conegut Javier Cárdenas. Durant el programa, el cavaller es va autodefinir com hidalgo putañero. No cal dir que aquesta proclamació causà sensació a tot l'Estat.

Focus
La important revista alemanya Focus ha publicat en el seu darrer número una llista dels dotze personatges més influents del turisme germànic. El número onze d'aquest rànquing és ocupat pel conseller Celestí Alomar, que es qualifica de «ministre de turisme» de Balears. No cal dir que Alomar estava contentíssim amb aquest reconeixement, que demostra el seu pes dins el principal i més exigent mercat de l'Arxipèlag.

Detall
El tinent de batle de l'Ajuntament de Palma José María Rodríguez va quedar ahir com un senyor i, amb motiu del seu sant, va convidar a un refrigeri els seus companys del Partit Popular, els regidors de l'oposició i els periodistes que desenvolupen la informació municipal. I és que Rodríguez tindrà totes les aferrades polítiques que es vulgui, però quan es tracta de quedar bé, ho sap fer.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.