algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
12°

In vitro

La gran demanda de fecundacions in vitro ha obligat el Centre d'Andrologia i Urologia de la clínica Rotger a cercar més instal·lacions dins Palma, ja que l'espai que té ara l'equip del doctor Rosselló Barbarà s'ha fet insuficient. És una bona notícia per al fins ara limitat creixement de l'índex de natalitat.

Capdevila
El conegut dibuixant Francesc Capdevila, conegut com Max, està a punt de publicar el llibre Setanta quatre dibuixos i busques excel·lent mostra de la seva obra. Capdevila es va fer molt conegut amb el seu personatge Peter Punk.

Conferència
El vicepresidnet Pere Sampol pronuncia demà a les dotze una conferència titulada Present i futur de l'economia a les Illes Balears. Tot apunta que Sampol aportarà un panorama molt aclaridor sobre el futur econòmic illenc. És segur, també, que llançarà un missatge tranquil·litzador respecte al futur immediat. De pessimisme, res de res: creixement sostingut sense fer disbarats urbanístics o de deteriorament del medi ambient. Aquest és el futur.

Recuperada
La consellera de Salut, Aina Salom, ja està recuperada de la malaltia que l'ha mantinguda fora del seu despatx durant uns dies. La baixada de defenses a causa de l'excés de feina ja està superada. De fet, divendres passat ja tornà a les seves ocupacions completament nova. I la seva batalla serà molt dura en el proper any. No de bades les competències sanitàries són l'estrella entre les conselleries que controla el seu partit, el PSIB-PSOE. La consigna del Consolat en aquest camp: procurar no cometre ni un sol error.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.