cielo claro
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.53°

Caro

Dins EU consideren que els atacs del PP contra la consellera Caro formen part d'una estratègia destinada a xapar el Pacte de Progrés. L'objectiu final és dificultar cada cop més la posició d'equilibri d'Unió Mallorquina. A mesura que s'apropin les eleccions es veuran iniciatives molt semblants.

Absència
Diputats del PP es queixaven ahir pels passadissos del Parlament perquè cada cop és més «notòria» l'absència dels membres del Govern a les sesssions plenàries. En els debats generalment només hi és present el conseller afectat, mentre que els altres «desapareixen». Pels diputats de l'oposició «això és una prova clara de manca de respecte a l'activitat parlamentària».

Ortea
El portaveu del PP no obtingué cap resposta a la pregunta que havia fet ahir en el Parlament al president Antich: Per què l'ecotaxa es retarda al novembre? Antich tenia una audiència amb el rei. No obstant això, va sorprendre el fet que Ortea faci aquesta pregunta, ja que no està decidit quan s'aplicarà aquest impost.

Festa
El pròxim 23 de març se celebrarà a la plaça Major la primera Festa des Mercats, oberta a tots els ciutadans i destinada a popularitzar els mercats de Palma, des de Pere Garau al de Santa Catalina passant pel de l'Olivar, Sant Ferran, Llevant... L'acte és organitzat pel Govern balear i cerca la popularització d'aquesta tradicional oferta. A més, hi ha molt d'optimisme perquè la Llei de comerç ha suposat un fre a les grans superfícies. Una torrada popular segellarà aquest estat d'alegria dels petits empresaris.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.