algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

Dubte

Dins el PP tothom aprova que Jaume Matas sigui el seu candidat a les properes autonòmiques. On sí que hi ha més debat és en el moment del retorn, quan deixi de ser ministre. Uns pensen que hauria de ser el setembre, i altres el desembre, per deixar fer primer a Ortea i després tenir un bon esprint final.

Castillo La diputada del PP Aina Castillo està molt satisfeta perquè els sindicats li han donat la raó en les seves crítiques al funcionament de Gesma, dependent de la Conselleria de Sanitat. Ara la qüestió ha deixat de ser merament partidista.

Fems El cas dels documents de la Conselleria d'Interior tirats a un contenidor es podria complicar molt si algun dels empresaris del joc les dades fiscals del qual hi aparegueren presentassin una querella contra el Govern per no tenir cura amb la custòdia de documents. De moment, no hi ha cap decisió presa, però en diferents àmbits s'ha parlat d'aquesta possibilitat.

PSIB Francesc Antich té el suport del seu partit per prendre la decisió que cregui més convenient respecte de la negociació de l'ecotaxa amb els hotelers. Tant si l'aplica per maig com si és per novembre, els seus companys li faran costat sense cap problema. De fet, els que té una mica més allunyats en algunes qüestions, com puguin ser Margarita Nájera o Joana Barceló, no posaran entrebancs a la decisió final en un tema tan delicat i del qual depèn bona part del futur electoral dels socialistes. S'ha de pensar que aquesta iniciativa ha calat de manera molt important entre bona part de l'electorat d'esquerres.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.