nubes
  • Màx:
  • Mín:

Factures

El PP està analitzant el llistat de factures de despeses de totes les conselleries del Govern. Què cerquen? No ho diuen, de moment, però és senzill intuir-ho: pagaments fraccionats a empreses per conceptes semblants quan les contractacions per més de dos milions s'han de fer per concurs.

Alomar
Fonts properes als hotelers asseguren que en la reunió de dijous passat entre el president Antich i els seus màxims representants no estava prevista la presència del conseller Celestí Alomar i sí només la del conseller de Presidència, Antoni Garcías. No obstant això, i sempre segons aquestes fonts empresarials, Alomar s'hauria posat molt fort i imposat la seva entrada a la sala. Antich no volia una trobada en la qual hi hagués la més mínima crispació, però tot Mallorca sap que quan la majoria d'empresaris turístics ensumen Alomar es posen com el lleó de la Metro.

TVE
Dins el PP es comenta que els Informatiu Balear del centre regional de TVE haurien de ser la conversió en minutatge de la realitat illenca. És a dir, que el PP té un quaranta i busques per cent dels vots i l'Informatiu ho ha de reflectir. El problema és que el regiment de periodistes del Govern balear convoquen a balquena rodes de premsa i visites dels seus alts càrrecs... i només hi ha mitja horeta de programa. Per trobar l'equitat perfecta, aquests programes haurien de durar quasi com una pel·lícula.

Camps de golf
La direcció del PSM vol calmar les seves bases, que estan una mica picades pel posicionament no bel·ligerant dels dirigents sobre els camps de golf sense hotel.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.