algo de nubes
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.02°
10°

Estabilització

Que el conjunt d'entitats bancàries «només» concedeixi un 9'1% més de doblers que l'any anterior, és una «estabilització». És a dir, i per si tots teniu el meu mateix mal costum de voler entendre les coses: quan l'economia mundial ha rebut el sotrac de l'11 de setembre i els seus posteriors esdeveniments, la borsa manté la tendència a la baixa al llarg de tot l'any, les grans empreses es fan mala via amb les perspectives dels seus interessos a Sud-amèrica, els bancs i caixes, que com les rates abandonen el vaixell al primer contratemps, filen més prim a l'hora d'atorgar préstecs i, sobretot, les Balears són un calvari per a la gent d'ordre, els bolxevics conquesten tots els palaus d'hivern (i troben sa princesa esperant asseguda vora el braser) i es respira la fi de la civilització occidental, «només» s'incrementa un 9'1% el volum del fiat en nom del dret a la propietat immobiliària. Llevat de les planyideres professionals adscrites a les associacions de propietaris, la resta dels miserables que poblam aquestes illes consideraríem un error informàtic en el processament de la nòmina un augment anual de «només» un 9'1%. Quins collons que teniu, germà!

Ja ho digué el senyor Matas, amb l'autoritat que li dóna el cotxe oficial i l'honorable manera d'aconseguir-lo, «el Govern perd el temps en lloc d'arreglar els greus problemes pendents». No faré com el Govern i no perdré el temps demanant com ha arribat a aquesta conclusió ni quins serveis d'intel·ligència l'acompanyen, ni, per suposat, demanaré perquè, la guarda de quiques que actualment ens governa, no ho trobà tot arreglat; no, avui no tenc el dia de retreure coses, però m'agradaria saber com els «mansos» al servei del ministre tenen la gosadia de parlar de l'Hospital Psiquiàtric. Tan mala memòria tenen? O és que no els cau la cara de vergonya de ser ciutadans d'un país on els malalts mentals tenien, per posar un exemple que ens corprengué gràficament, unes cuines on la normativa impediria elaborar aliments d'ús veterinari.

Els que sempre troben excuses per a la traïdoria diran que els eixabucs del GOB al Govern demostren que aquest va pel bon camí i governa per a tothom. Els que no tenim tanta imaginació hi veim la confirmació de com n'estan d'aterrides aquesta guarda de quiques i la por reverencial que demostren tenir als propietaris.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.