cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.09°

Formentera

L'esquerra ha decidit que estrenyerà molt els perns amb el cas Formentera des d'ara i fins que el jutge Monserrat prengui la decisió definitiva d'arxivar la causa, tornar-la a Eivissa o presentar-la al Suprem. Calculen que encara tenen gairebé dos mesos per endavant, i hi pot haver trons i llamps.

Inseguretat La barriada de Santa Catalina ha notat un cert increment de la delinqüència, sobretot en allò que afecta el robatori de cotxes. També en el fet que hi ha una certa violència que abans era molt més petita, com pot ser el trencament de vidres dels vehicles. Com és normal, la gent està més preocupada cada dia que passa. Pareix, també, que els qui fan aquests tipus d'actes són molt joves.

Rodríguez El tinent de batle de Manteniment de Cort, José Maria Rodríguez, està molt satisfet de l'acord a què ha arribat amb Nazaret per restaurar els jardins botànics de Natzaret i obrir-los així a tots els ciutadans. Serà un veritable pulmó per al passeig marítim i sorprèn que l'Ajuntament s'hagi torbat tant de temps a fer-ho possible. No seria de més que se'n cercassin d'altres en altres zones de Palma.

«Comptarem» Dins Unió Mallorquina hi ha comentaris sobre quina serà la posició del partit a les pròximes eleccions autonòmiques. Uns pensen donar suport a l'esquerra i uns altres al PP. Però, per sobre de tot, s'ha fet famosa la frase de la presidenta Munar: «En acabar comptarem». La preocupació dels unionistes és, com a mínim, repetir els 3 escons del 99 i, continuar sent frontissa. Tenen molta de feina per endavant.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.