cielo claro
  • Màx: 22°
  • Mín: 13°
18°

La big band del big bang

Es confirma l'efecte pervers de l'ecotaxa, capaç d'emputar tot el que toca. Arrossegada per aquests efectes perniciosos (i miraculosos, perquè actua abans d'existir), la gran Alemanya no ha pogut resistir l'embat i es dessagna pel més meridional dels seus lands. El forat és de proporcions còsmiques i el big-bang d'aquest sotrac amenaça de solapar el renouer de la big-band dels propietaris d'hotel mallorquins, i això que bramulen de valent.

No rigueu, guarda d'inconscients, que la crisi provocada per aquest govern de rojos revanxistes acabarà amb la cultura occidental. Veus autoritzades afirmen que la inseguretat jurídica generada per aquests nouvenguts és la causa de l'encalentiment "o refredament, és igual, l'important és que és la causa" de l'economia germànica. Milions i milions de marcs de recurs il·legal guarden, atemorits, la venguda del llibertador Matas per a tornar a la compra salvatge, al conveni urbanístic i demés recursos, base del nostre benestar present; i el darrer que tanqui la porta.

Tant d'enrenou i tanta inseguretat s'estenen com a taca d'oli i arriben, sense pressa però sense pausa, a la economia britànica. Només el desconeixement del valor d'un euro els allibera, momentàniament, de la crisi de l'ecotaxa. Però ja els arribarà, com amb autoritat acadèmica han pronosticat els propietaris: «naixerà un dia que les tenebres dels rojos eclipasaran el sol del nostre progrés, que és el de tots» (com es demostra amb els sous del conveni d'hoteleria). Veureu quan s'assabentin que 0'61 lluires diàries els barren el pas al paradís de quatre illes. Llevonces el Big Ben recordarà la big band dels propietaris mentre l'Imperi Britànic entra en el forat negre del big bang roig. Uf!! I tot per la caparrudesa d'aquesta guarda de quiques que ens governa, innocents que es creuen capaços d'exercir el poder sense consultar «els que saben» (fer doblers, perquè una altra habilitat se'ls desconeix).

Ja veureu, això no ha fet més que començar. Però no tot està perdut. Les mateixes fonts autoritzades asseguren que encara queda una possibilitat: a final d'aquest mes, a Berlín, durant la Fira Turística, el poble alemany podrà sentir els auguris, en forma de bramul, dels propietaris. Llevonces, serà culpa seva si no entenen el missatge.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.