algo de nubes
  • Màx: 18.83°
  • Mín: 9.02°
18°

Mercat

En un estudi del mercat laboral fet per l'empresa Gadeso a les Balears, es veu que més de la meitat de les contractacions fetes l'any 2000 a l'Arxipèlag corresponen a cambrers, picapedrers, personal de neteja, dependents i obrers de la construcció. És a dir, que mana la falta de qualificació.

Rodríguez Fonts properes a José María Rodríguez asseguren que no és partidari de llevar o de transformar el monument del Baleares. Raona que ell pertany a una generació posterior a la Guerra Civil, igual que la majoria de les actuals generacions de palmesans i que, des d'aquesta perspectiva, no vol entrar en qüestions del passat, sinó centrar-se en el present. Això vol dir, també, que no hi ha gaire interès del Govern municipal per fer un apasrcament subterrani a sa Feixina.

Empreses Hi ha molta satisfacció a la Direcció General de Promoció Industrial del Govern perquè a la mostra Pielespaña 2002, que es fa a Barcelona a partir de demà, han aconseguit reunir, juntes, gairebé totes les empreses representatives del sector a les Balears. Aquest fet ha creat optimisme dins aquesta Direcció General, que lidera Tomeu Oliver, amb vista a sumar esforços i a tenir de cada pic més cohesionat i amb interessos comuns tot l'empresariat de la pell.

Enquesta En medis del PP es comenta que el PSIB-PSOE manejaria una enquesta referida a Palma en la qual els conservadors mantenen un «amplíssim avantatge» sobre els altres partits. Aquesta enquesta es va fer en l'àmbit estatal i se'n conegueren molts de resultats, però no s'han fet públics els de Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.