algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
20°

Carta dirigida al batle de Palma

Centre comercial i cultural s'Escorxador? Pens que un bon centre comercial, i a més cultural, ha d'oferir un millor servei als veïnats. El recinte de s'Escorxador, encara que no sigui allò que, en principi hauria desitjat "un gran centre cultural per als veïnats de Palma, en general", pens que pot oferir un millor servei. Em limitaré a parar esment als espais públics del recinte "com ara els espais verds o els passadissos per a vianants" i que s'han de respectar com qualsevol plaça o espai verd. Què podem dir sobre aquests espais?

Primer: que és una vergonya que estiguin així.

Segon: que de cada dia les zones per a vianants es van reduint. Motius? Taules, cadires i altres objectes; com és ara un escenari de grans dimensions que ocupa permanentment molt d'espai, des del del juliol passat.

Tercer: que alguns dels passadissos per a vianants estan ocupats per carretes de transport de mercaderies, capses de cartó, bidons, etc. En lloc d'estar ocupats per bancs on els veïnats puguin asseure's sense haver-hi de fer cap despesa. O és que només hi interessen els negocis?

Quart: que resulten del tot molests els renous que ocasiona la música en viu que s'hi fa tots els dimarts i dijous dels mesos de juliol, agost i setembre, des de les 9 fins a les 12 de la nit. Les veïnades i els veïnats que volen descansar a ca seva no ho poden fer, ja que a la força estan obligats a haver de sentir l'indesitjable. Una cosa és anar, perquè ho desitges, a espectacles així i l'altra és haver-ho d'escoltar a la força des de ca teva per la seva proximitat. Estic d'acord que es facin festes; però és de sentit comú que no s'han de fer amb una freqüència tan continuada.

Per acabar, vull donar les gràcies al centenar de veïnats i veïnades que signaren el manifest contrari a la continuïtat d'aquesta actuació musical en directe, tots els dimarts i dijous dels tres mesos d'estiu, al recinte s'Escorxador. El document amb aquestes signatures, que va passar pel Registre General de l'Ajuntament de Palma, l'està estudiant el departament municipal de Sanitat, segons comunicà la regidora de Relacions Ciutadanes. Esperam que ràpidament la nostra petició sigui atesa com pertoca i ens mereixem.

Isabel Rosselló, veïnada del centre comercial i cultural de s'Escorxador. Palma

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.