algo de nubes
  • Màx: 19.32°
  • Mín: 9.08°
11°

Ferrer

El conseller d'Obres Públiques, Josep Antoni Ferrer, iniciarà el curs polític amb un nou cap de premsa, ja que s'ha confirmat el relleu de Txema González, que era qui tenia esment de la imatge i de «vendre» els projectes d'una Conselleria tan àmplia i complexa com aquesta.

Declaracions
La reunió que mantindrà avui el president Antichen aigües de Tarragona dins una embarcació amb Pasqual Maragalli amb Marcel·lí Iglesiasve marcada pel fet que no hi haurà, en principi, declaracions en el lloc de l'encontre. Així ho han acordat tots tres per poder oferir l'endemà una roda de premsa per separat en cada una de les seves comunitats. I és que volen donar, d'aquesta manera, el màxim ressò a aquesta trobada, destinada a unificar criteris entre els socialistes de l'antiga Corona d'Aragó, tal volta respecte del federalisme.

Figues de moro
Un producte tan mallorquí com la figa de moro, que en la darrera dècada havia gairebé desaparegut del mercat, torna a tenir demanda. El gelat de figa s'ha convertit en una veritable moda i, si bé en àmbits petits, hi torna a haver moviment de compravenda d'aquest producte tan entranyable i tan nostre. I això, per als mallorquins de soca-rel, constitueix tot un esdeveniment que s'ha de potenciar.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.