algo de nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 21°
21°

Les formoses bèsties

41940

La veritat és que m'afecta ben poc la crisi del Banc Santander Central Hispano i molt menys l'espectacular tensió entre Emilio Botín i José Maria Amusátegui. No som indiferent als temes econòmics del meu país i del meu temps, però és tan perfecte l'estat de gràcia i felicitat que em proporciona el meu sou i la meva feina diària que, quan veig als mitjans de comunicació, «las bestias hermosas del dinero», com diu Umbral, m'entra un corrent místic, si més no ingenu, com si fo deixeble de Sant bernat, que m'indueix a fer divagacions sobre la inutilitat dels doblers o la diferència entre un àngel de la guarda d'un ric banquer i la d'un pobre periodista. Demà mateix, Sant Bernat donarà branca als qui confonen el verb «tenir» amb el verb «ésser». Però, en el cas que ens ocupa, tenir el botí, és igual que ser el botí de la guerra de les formoses bèsties...

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.