cielo claro
  • Màx: 35°
  • Mín: 27°
34°

El bus solitari

L'Ajuntament de Palma està de liquidacions: fa unes setmanes regalava fanals solidaris a la resta d'ajuntaments de Mallorca i ara regala els busos de la pastanaga a països amb un grau de desenvolupament inferior al nostre.

No és que tenguem res a dir contra aquesta lloable iniciativa de l'ajuntament que ha aconseguit ser més present a les nostres vides, que ens canvia cada dia la direcció dels carrers i ens omple de pols la roba i de renous les oïdes de les obres eternes i repetitives del «Palma via lliure».

Felicitam, doncs, l'Ajuntament de Palma per la iniciativa d'enviar els busos que han estat substituïts per uns altres de més nous, amb menys cadires i menys català, a països com Kosovo, Ucraïna, Gàmbia, el Sàhara i Cuba, a més de donar-ne un a l'Associació Espanyola Contra el Càncer.

Una lloable iniciativa profusament difosa a través d'anuncis als mitjans de comunicació i desenes de tanques publicitàries repartides per tota la ciutat que amb el lema «estan esperant el bus solidari» ens mostra gents dels països abans esmentats somrients i pacientment esperant el regal de l'Ajuntament de Palma i per tant de tots els ciutadans que hi contribuïm.

Potser els residents a Son Sardina i a altres zones perifèriques de Palma també hauran de fer un cartell que doni a conèixer als responsables de l'EMT que esperen el bus solitari. I que passa quan vol.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.