muy nuboso
  • Màx: 17.23°
  • Mín: 11.1°
17°

Tutor

Avui hi ha reunió important a l'Audiència. El fiscal en cap de les Balears Antonio de Vicente Tutor s'entrevista amb el fiscal Torres d'Evissa per decidir la imputació de l'exconseller Josep Juan Cardona en el cas Mapau. I això que Tutorha tornat tocat de les vacances, ja que es va lesionar un braç i el du en cabestrell. No obstant això, la decisió és tan important que el fiscal en cap serà present a l'encontre.

Sineu
Passarà molt de temps fins que es curin les ferides de la moció de censura de Sineu dins el Pacte de Progrés. En diferents medis polítics ja es fan travesses sobre com li tornarà la pilota UM al PSM, partit que és el gran beneficiari del canvi de batle. Però la «revenja» dels d'UM arribarà, vaja si arribarà...i el que es demana molta de gent és on pot acabar aquest pols entre dues formacions que, teòricament, defensen objectius paral·lels en no pocs aspectes.

Lototrot
La presidenta del Consell, Maria Antònia Munar no sap res de la Lototrot, aprovada divendres pel Consell de Govern. Almanco això és el que li va dir al nostre company Joan Sans quan li va demanar la seva opinió sobre el tema. «Estic en off-side. Demana-ho a Antoni Pasqual», digué la presidenta a l'hora de remetre's al seu lloctinent dins el CIM.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.