cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 18°
18°

Els Verds

Els Verds no acaben d'aclarir quin espai volen ocupar. A Mallorca pareix que han optat per la coalició amb Esquerra Unida. No obstant això, Els Verds de les Illes Balears participen en la constitució d'una plataforma d'esquerres a escala estatal que deixa fora Izquierda Unida. Participa en aquesta federació, Iniciativa per Catalunya i altres partits d'esquerra ecologista. El diputat eurosocialista José María Mendiluce hi jugarà un paper important. A les Balears, però, segons com vagin les coses, l'entrada d'Els Verds en aquesta federació podria ocasionar algun maldecap a Eberhard Grosske en les seves relacions amb el seu correlat estatal.

Eivissa Cada dia que passa està més clar que les properes eleccions autonòmiques es disputaran, sobretot, a Eivissa. El PSIB-PSOE ho tenia bastant clar i, ara, el PP s'ha apuntat a la mateixa idea. Sembla ésser que Abel Matutes impulsa l'entrada d'un tercer diari a la pitiüsa major. Aquest fet, difícilment es pot deslligar de l'anterior reflexió.

Mato Jaume Matas haurà d'explicar les raons de la dimissió de Javier Mato en el Congrés dels Diputats. Ah, i Moragues insistirà amb Mapau.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.