cielo claro
  • Màx: 28°
  • Mín: 22°
28°

Veure bubotes

67168

Quan una revista de n'Asensio, al cel sia, m'envià a Mallorca, amb la fotògrafa catalana Joana Biarnès, companya meva, durant molts anys, al diari «Pueblo» de Madrid, a fer un reportatge a un capellà mallorquí que acabava de penjar els hàbits i que s'havia casat, com Déu mana, amb una «vedette» que feia strip-tease al cabaret «Calcuta», on hi tenien interessos dos felanitxers memorables, aqueix sant home, que ens deia "i es publicava a quatre planes" que no podia passar un sol dia sense pegar deu o dotze xisclets, era un home alegre, amorós, culte i republicà de tota la vida. Ara, amb el pit xapat i el cor tabacat, com el meu germà Pep, m'al·ludeix i veu xenofòbia i bubotes allà on només hi ha angelots. Amén, dic jo...

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.