cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 18°
18°

Especulació salvatge

Es veia venir. Llargament denunciat per la nostra associació de veïns, dies enrere, es desplomaren diversos edificis ruïnosos al carrer de Sant Magí. La nostra barriada pateix, una pressió urbanística i enderrocament sense precedents. L'especulació i el doblers fàcils campen a pler per aquests indrets. Tot això no es més que el preludi gens edificant, valgui la ironia, del que succeirà a Santa Catalina, i a tota la Illa.

Entumits i encara amb l'ensurt en el cos, ens demanam: com poden ocórrer, en la Mallorca del segle XXI, fets como el present? Idò succeeixen. Perquè la nostra senya de identitat més apreciada són el doblers.

El desequilibri físic i metafísic, que ens ajusta i empeny a ser grans competidors, amb una voracitat sense límits, ens condueix, irremediablement, al miratge cru i sarcàstic del nostre esdevenir com a pobles. El nostre suport i la nostra apatia és de molt alt nivell. I mentre els nostres comptes corrents van engreixant, el nostre cap penja, cada dia més d'un fil fluix i esmorteït.

Pere Felip Buades. Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.