algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 15°
18°

A propòsit del parc Bit

Som un veí de la urbanització Ses Rotgetes de Canet. Des de fa aproximadament més de deu anys practic atletisme pel camí de Canet al costat d'amics i veïns; a més, és un camí de pas que uneix des de Palma diverses urbanitzacions. (Aquest camí està reconegut en totes les guies de carrers). Idò bé, ara el parc Bit ha anul·lat aquest camí construint-hi el parc. Fa unes setmanes els nostres veïns de la urbanització Son Espanyol ja publicaren una protesta sobre aquest tema, ja que aquest camí comunica les dues urbanitzacions des de sembla que fa centenars d'anys. El camí surt de Son Espanyol en direcció a la finca de Canet, passant per la urbanització Ses Rotgetes de Canet; d'aquí el nom camí de Canet. Fins ara ens podíem conformar, perquè anàvem per rutes alternatives una mica més llargues però que al cap i a la fi eren camins, pels quals podíem tornar a ca nostra.

Doncs bé, la meva carta és per protestar a qui pugui correspondre acceptar l'esmentada protesta, sobre aquestes rutes alternatives que utilitzàvem rodejant el parc Bit, per les quals ara tampoc no podem passar, ja que el parc Bit ha contractat guàrdies jurats que ens impedeixen el pas pel camí anul·lat i per les rutes alternatives.

Què podem fer? Quantes injustícies hem de suportar per part dels poderosos, que fan allò que els ve de gust amb els camins que no són seus i amb el poder que exerceixen aquests guàrdies privats que impedeixen el pas i exerceixen amenaces contra la integritat física de les persones? Resumint, la meva pregunta és la següent: És just que tallin aquest camí sense obrir-ne un altre en substitució? O és que davant una obra tan gran no han pensat en aquesta minoria que utilitza aquest camí? Sigui com sigui crec que és de vital importància donar una solució a l'esmentat problema abans que siguem més els perjudicats i que aquesta injustícia creï precedents. I si és de llei corregir aquest problema, que es corregeixi d'un pic.

Antonio Roca Estrades. Esporles.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.