algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
10°

Pel bé de la nostra terra

Des de fa mesos vivim endinsats en diverses polèmiques mediàtiques sobre la conveniència o no de les mesures polítiques que un Govern fruit d'unes eleccions democràtiques, que molts voldríem que fos veritablement de Progrés, vol introduir a la nostra comunitat. Que si ecotaxa, que si parcs naturals, que si aigua, que si creixement sostenible.

Som molts els ciutadans d'aquestes illes que creim que la situació en què l'anterior Govern del PP va deixar la nostra comunitat va ser catastròfica per al nostre poble (no per a les seves butxaques) i per això vàrem votar un o diversos dels partits que després s'ajuntaren en el Pacte. Som molts els ciutadans que desitjam veure aplicades les mesures que permetin reconduir la situació a la qual els dirigents de l'antic govern estaven conduint les nostres illes. Som molts que volem que aquestes mesures correctores es facin aviat i bé. El problema de les nostres illes rau en el creixement desmesurat d'una població sobre un territori limitat, amb uns recursos limitats que cal a més compartir amb els altres éssers vius (animals, plantes, fongs...) que, amb més dret i tot i la nostra espècie, viuen sobre aquest territori.

És clar que si volem recuperar el paradís que Mallorca i les altres illes eren tan sols fa unes dècades, si volem que la qualitat de vida dels nostres conciutadans sigui com ha estat en un passat molt recent, si volem que no hi hagi una superpoblació angoixant que acabi amb tota la bellesa del nostre petit país, no sols caldrà aplicar l'ecotaxa, sinó mesures més valentes que afectin no tan sols l'excessiu creixement del turisme, sinó que duguin a reconduir el motor de l'economia balear, la construcció. Així que, ànim i endavant, senyors del Govern!

Josep Antoni Alcover. Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.