algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
16°

Parcs naturals: sí, ara ja

Després de l'onada de violència i insults que s'ha produït aquesta passada setmana pel tema parcs naturals, no vull continuar en aquesta direcció; per tant la meva carta no és una queixa, perquè crec que ja en basten; amb aquestes línies vull donar una empenta i tot el meu suport a la política, que en favor dels parcs naturals està fent el Govern del Pacte de Progrés.

No val la pena ni escoltar ni veure les patètiques imatges que uns exaltats antidemocràtics i feixistes van provocar fa uns dies al municipi de Llevant, Son Servera. Això només demostra que el pacte va bé, perquè qui protesten són els que fins ara havien tengut el poder i encara no s'han avesat a callar i a fer les coses així com toca. El seu problema només és un; que s'adonen que el pacte és de cada dia més ferm.

És evident qui són , aquesta manera de fer, és la marca de la casa PP; fer por, com feien fa cinquanta anys, embullar, com han fet sempre, tirar la pedra i amagar la mà i utilitzar els seus obrers esclaus per fer la feina bruta.

Per tant des d'aquí vull animar aquest Govern Democràtic, que per fi hem tengut la sort de tenir, que no s'aturi, que ja basta de terratinents, que la terra ha de ser per a qui la treballa.

Endavant i fort, que amb aquestes accions violentes de quatre exaltats no arribaran enlloc, que el que tenen és por de perdre el que amb comptes pocs clars, històries obscures han arrancat a la gent que de veritat estima la terra.

Catalina Garcies Garí. Ses Salines

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.