algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

El partit de la residència

Voldria manifestar allò que vaig presenciar el dia de les eleccions al col·legi de l'Institut Madina Mayurca, que aquest any completava amb 9 mesos electorals. Per això, vos agrairia que em publicàssiu aquesta carta.

A primeres hores de la jornada electoral acudiren a votar nombroses persones residents a la Llar dels Ancians, que és de titularitat pública del Consell de Mallorca, i que està situada al carrer General Riera.

Com no podia ser d'altra manera, tota aquesta gent ja duia els sobres a la mà i anava molt ben acompanyada per algunes persones molt amables. Vull remarcar que la majoria votaren a la mateixa taula. A més d'això, es donà el cas que algunes persones majors, que hi acudiren més tard, cercaven LES PAPERETES DEL PARTIT DE LA RESIDÈNCIA, les quals també votaren majoritàriament a la mateixa taula. Al final de l'escrutini, tothom pogué comprovar que hi hagué molts més vots favorables al Partit de la Residència, en aquesta taula única, que no al conjunt de les altres taules electorals. Què fa pensar tot això?

Una ciutadana

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.