algo de nubes
  • Màx: 28°
  • Mín: 22°
28°

Cort i els qui no deixen dormir

Durant mig any hem hagut de suportar un veïnat que abandonava un ca tota la nit, que no aturava de lladrar, altres vespres posaven música molt forta, cridaven, tiraven botelles per la finestra, etc. Però intentar que la policia local fes qualque cosa era impossible, ja que no els obria la porta.

Segons el punt 3 del article 11 de la Llei 1/1992 de Protecció d'animals que viuen a l'entorn humà, és competència de l'ajuntament regular les infraccions produïdes per les molèsties al veïnat, però al senyor batle li és absolutament igual la salut del ciutadans, per què li resulta tan difícil llevar un ca a un indiviu que no deixa viure als altres? Mig any de no poder dormir és un problema de salut molt greu. Per no parlar dels cans perillosos, tampoc els lleva, a què espera, que matin una persona?

L'Ajuntament no ha fet cas dels nombrosos escrits, queixes, etc, ni tan sols a la Conselleria del Medi Ambient que també li va comunicar.
Finalment ha acabat el malson, però no gràcies a l'ajuntament, sinó que aquest veïnat paràsit ni tan sols pagava el lloguer i l'han aconseguit treure, a hores d'ara estarà molestant uns altres veïnats i tot seguirà igual, a no ser que hagi anat a viure devora el Sr. Fageda, si és així, quan durarà el problema? sis mesos o sis hores?

Atentament.

Francesca Barceló i Martín. Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.