nubes dispersas
  • Màx: 19.43°
  • Mín: 12.82°
16°

Alcúdia com a exemple

E l nostre diari publica avui una notícia que esgarrifa: Dragados y Construcciones, l'empresa que ha realitzat el passeig del Port d'Alcúdia, reclama a l'Ajuntament 500 milions de pessetes en concepte «d'extres». Perquè el lector es faci una idea del problema basta dir-li que aquesta desviació representa el 70 per cent del pressupost inicial. Les obres, incloses en el famós pla Mirall que impulsà el Govern Matas, s'acabaren de pressa "dies abans de les eleccions del 13 de juny" i de molt mala manera. D'aquí la factura que passa ara la constructora.

El cas d'Alcúdia i del seu exbatle, l'antic conseller de Medi Ambient Miquel Ramis, no és únic, perquè a gairebé tots els municipis de Mallorca es recorden presses del darrer moment per acabar obres municipals. Res tan gros, emperò, com aquest cas d'Alcúdia, només comparable al parc de les Estacions de Palma, als «extres» encara amagats de la Universíada i al centre de salut de s'Illot, inaugurat sense metges ni aparells.

És per això que caldria exigir als governants municipals i autonòmics més seriositat en els seus projectes i escomeses. Per desgràcia, els doblers que han de tapar els forats d'una gestió negligent, regida per les presses de la coincidència electoral, no surten de la seva butxaca. Si així fos, no dubtam que les coses es farien millor, perquè ningú amb seny no comença ca seva per la teulada, planta xiprers en el mes de maig o es desvia un 70 per cent del pessupost inicial.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.