algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
15°

La responsabilitat d'Espanya

Espanya i els governs europeus de l'OTAN han de restituir els mals materials que han causat amb els setanta vuit dies de bombardejos a Iugoslàvia. El Govern Espanyol ha de demostrar que és un Estat europeu responsable i reparar els danys causats. Si l'OTAN ha destruït quaranta escoles, li correspon a Espanya aproximadament un 10%, per tant hauria de reconstruir quatre escoles, si han destruït cent ponts a Espanya li correspon reconstruir-ne deu, si han destruit mil habitatges, si han mort mil ciutadans, si han baldat mil persones... etc, i d'aquesta manera reparar els danys ocasionats.

El Govern espanyol no ha d'esperar que tribunals l'obliguin a restituir els mals ocasionats, sinó que de manera responsable ha de voler-ho fer.

És de sentit comú que els que rompen una cosa l'han d'arreglar, les vides humanes que han segat amb els bombardejos, ja mai no les podran restituir, però els danys materials i les indemnitzacions, sí.

El Govern dels EUA no vol reparar els danys ocasionats i com a màxim ajudaria una mica al Kosovo, però continua amb la seva política de destruir Iugoslàvia. Ara bé, els governs de l'OTAN d'Europa, han de ser responsables i complir amb les mínimes lleis naturals. No es tracta d'ajudar, es tracta de pagar el que ells han romput i matat.

Francesc Domènec Ferrer. Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.