cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 18°
18°

Gràcies

En vista del panorama polític que viu actualment la nostra terra ens hem sentit amb el deure d'escriure aquesta carta per donar ànims i suport a Esquerra Republicana de Catalunya que, posant tota la seva entrega, ha lluitat per fer sòlides unes ideologies que legislatures abans molts manacorins vèiem com un somni.

Els han de tenir ben posats per presentar-se a Mallorca i concretament a Manacor amb una candidatura d'esquerres, republicana i catalana.
Gràcies Tomey, Joan, Coloma, Joan, Mateu, Toni, Andreu, Carme, Miquel, Pere, Francisca, Ildefons, Pere Joan, Margalida, Bàrbara, M. Antònia, Maria, Margalida Isabel, Joan, Toni Tomeu, Catalina Trinitat, Tomeu i Jaume.

Gràcies per haver-nos donat l'oportunitat de sentir-nos plenament definits amb el nostre vot. Per, malgrat les traves, no haver decaigut. Per mostrar les coses tal com les sentiu. Per fer-nos sentir que no estam sols en la lluita (amb aquest escrit volem demostrar-vos que tampoc vosaltres no hi estau) i gràcies per haver pres la iniciativa d'apropar al poble de Manacor la nostra realitat: els catalans som una llengua, un poble i un país, l'únic que ens manca és tenir-ne consciència.

Només vull dir-te, Tomeu, que no canviïs de cavall. No canvieu mai. Ànim i coratge! Sou collonuts! Tard o d'hora la lluita donarà el fruit, tard o d'hora tanmateix serem qui som.

WW. Col·lectiu format per 10 signatures

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.