algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 20°
20°

Visita d'Aznar

Sr. director de Diari de Balears: Com puntualment se'ns n'informà, el president del govern de l'estat espanyol, el Sr. José María Aznar, ha passat per Palma i, després de visitar la fira del llibre i de no adquirir-ne cap que fos escrit en la llengua de Ramon Llull, i de fer temps en un cercle íntim, format a la terrassa d'un bar, per inspirar-se per al seu discurs davant prop de 2.000 seguidors, no va ser capaç de res pus més que d'arribar tard i de dir que un partit com Esquerra Republicana (ERC) és enemic d'Espanya perquè defensa, segons ell, el «vaporós» concepte de Països Catalans. I jo em deman: quin tupus de concepte no deu tenir ell d'Espanya, quan sense cap mirament, declara enemics els qui volen ser-ne amics, bons veïns i col·laboradors en causes justes, si s'escau; i, tot això, volen aconseguir-ho democràticament, i fer-ho amb una total independència política, perquè ells estan convençuts que aquesta és la millor condició per afrontar el futur.

Aquest senyor no només s'afua contra un partit sinó també contra molts ciutadans d'aquestes Illes, carregats d'il·lusions i farts de missatges estantissos.

Cal que els governants com el Sr. Aznar canviïn radicalment i, en obrir boca es facin mereixedors del càrrec que ocupen. Pens que en fer aquestes afirmacions ha quedat retratat "cosa que no va poder fer amb el seu amic Boris Ielstin", i no és estrany que la gent que assistí a l'acte esmentat en sortís com si s'hagués tractat d'una conferència telefònica feta des d'una cabina a la plaça Roja de Moscou en ple hivern. Fa el senyor Aznar l'únic paper que pot fer? No sé per què, però em recorda un altre mal governant (i ses darreres tenc com s'anomena) que ha duit la destrucció a un racó d'aquest racó del món que és Europa.

Grácies per la seva atenció.

Ramon Martí Capó, Son Sardina

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.