nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:
13°

Respectables sr. batle i regidor sr. Rodríguez

Els escrivim una carta pública perquè ja estam cansats de promeses en despatxos i en entrevistes sol·licitades pels representants de la AV es Rafal Vell, que representa el nostre poble, i des de les que no hem vist moure's ni una pedra.

Ens referim a la manca d'alineació urbanística del C/ Mare de Déu de Montserrat des del n. 48 al 54, on il·legalment no hi ha encara ni un centímetre de voravia, i constitueix un perill constant per nins i majors, i per tothom que hi circula.

Necessitàvem un mort per tornar a urgir aquesta demanda per la seguretat dels ciutadans d'aquí? Aquí el tenen: D. Jaume Mora. Aquests dies li hem celebrat el funeral, després de tres anys seguits de clíniques i residències sense haver pogut tornar a ca seva. Ell simplement, quan sortia de l'església, va ser atropellat per una moto que no va veure venir per manca d'angle de visibilitat per la paret del solar que tapa la visió de tot el carrer, i que per manca de voravia va haver de creuar a l'altre costat. Els ho hem demanat fa estona, moltes vegades i de moltes maneres. Ara, responsablement, ja no podem pus. Totes les entitats de la barriada no podem esperar més paraules, ni podem esperar més accidents. Passarem junts a manifestacions col·lectives, i abans volem avisar-los.

Si volen, estan a temps de parar-les, posant-hi les mans i no sols les paraules.
Confiam que voldran escoltar la veu del poble que ara ja clama, i en són un testimoni aquestes signatures que s'adhereixen a aquesta petició que volem eficaç ja, pel dret a la seguretat que tenen tots els vianants d'aquí.

Amb tot respecte i amb tot el sentit de la responsabilitat.

Consell Pastoral de la Parròquia de «Mare de Déu de Montserrat». Amb l'adhesió de 285 firmes. Palma

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.