algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín:

Al Sr. Guillem Reynés

Davant les crítiques generalitzades en contra de D. Héctor Cúper, entrenador del primer equip, del qual n'és president, m'agradaria plantejar-li diverses qüestions: L'equip no ofereix espectacle, incapacitat de remuntar resultats adversos, juguen pocs mallorquins a l'equip i el 9 de febrer de 1999 algú manifestava el seu temor que la renovació d'Héctor Cúper perjudicaria les relacions amb el Reial Madrid, ja que el jugador Sanz, només ha jugat 45 minuts en dos anys. Per respecte a Sanz crec procedent no emetre cap casta de comentari.

Es pot entendre que el president estigui conforme amb aquestes crítiques? La temporada començà amb alguns antecedents destacables com la «caixa» que es va fer en la finalització de la temporada 1997-98, amb la venda de molts de jugadors fins llavors titulars.

A l'inici de la temporada actual existien moltes incògnites, tant en el plànol institucional com en l'esportiu com a conseqüència de la dimissió del president anterior, aparició en escena del vertader propietari del club i, en l'aspecte esportiu, el fitxatge de molts jugadors que no se sabia el nivell del rendiment que podien oferir. Malgrat tot, la classificació de l'equip en les diverses competicions és clara.

Si el president no està conforme amb les crítiques, per què no ho manifesta d'una manera clara, concisa i, si és possible, brillant? Creu, vostè, senyor president, que algú està preparant el terreny per si no es produeix la renovació de Cúper? Valorà vostè les conseqüències que poden suposar per a l'equip el que s'anomena un clima negatiu envers la figura de l'entrenador, que fins aquest moment, i això pot ser el seu gran pecat, ha demostrat tant en l'aspecte professional i personal, que el fan mereixedor de l'estima i la consideració que es té amb una persona honesta, íntegra i amb una personalitat molt definida que no es doblega davant les pressions de ningú?

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.