algo de nubes
  • Màx: 20.14°
  • Mín: 13.46°
19°

Pel futur dels mallorquins contra la hipocresia

A tots els que sentim una punxada cada vegada que veim un nou indret de ca nostra envaït pel ciment i ens produeixen íntim rebuig els arguments que pretenen justificar-ho, no ens és permès callar ara. Potser el silenci en que molts s'han mantingut, hagi donat peu a malentesos. Aquells qui estan omplint Mallorca de ciment han cobrat coratge, en creure en una aparent indiferència dels mallorquins. Per això ha arribat el moment de dir el que cal. Els límits de saturació s'han ultrapassat ja fa temps i no podem consentir que se segueixi per aquest camí.

Denunciam i rebutjam les cerimònies de la confusió que s'estan orquestrant. No és possible estar dient que es vol participar en una manifestació contra el ciment i a la vegada estar aprovant dia a dia mesures que l'afavoreixen. Aquells que això actuen, el que senten davant el ciment és satisfacció de veure els seus plans complerts.

No és necessari intentar estbalir una línia entre els uns i els altres, aqueixa línia ja existeix. L'únic que cal és acabar amb el que seria un silenci irresponsable i expressar-ho públicament. El dia 12 de novembre, a la manifestació convocada pel GOB i a la qual s'ha unit, en l'àmbit institucional, el Consell Insular de Mallorca, hi hem d'ésser tots els que volem Mallorca lliure de ciment i amb un futur obert pels mallorquins. Els encimentadors, aquells que han aprovat a corre-cuita plans urbanitzadors per poder seguir fent-ne de les seves, hi sobren. El seu paper no pot ésser el de protagonistes, sinó el d'espectadors atents, per veure el que els mallorquins exigim al respecte.

Feim una crida a tots els que fins ara han callat, però que senten com nosaltres, per unir les nostres veus en un crit de: per una Mallorca amb futur! Abaix el ciment!

Ens veurem avui entorn de l'estàtua del Rei En Jaume.

Rafel Estaràs i 6 firmes més. Palma

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.