algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

Urbanisme valldemossí

Ara resulta que el conseller Miquel Ramis diu que el PP està estudiant adherir-se a la manifestació del GOB perquè ningú no els guanya, al PP, ni a ecologistes ni a conscienciats en el problema urbanístic. Això no és menys que curiós en el partit que ha encimentat aquestes Illes. Ramis afegeix que seran molts els militants del PP que aniran a la manifestació. No seria estrany, idò, poder veure la senyora Rosa Estaràs duent pancartes i cridant les consignes conservacionistes.

Mentrestant, emperò, la senyora Estaras defensa a ungles i dents el complex urbanístic de Son Ferrandell, a Valdemossa. Per això no dubta, en aquest moment, d'emprar dues armes: difama als que s'oposen a la urbanització i dirigeix una nova associació d'uns pocs propietaris d'habitatges particulars en els mateixos terrenys que s'han d'urbanitzar.

Aquesta autodenominada «Associació de Propietaris i Residents de Son Ferrandell» ha remés fa poc temps una carta a la premsa, firmada pel seu president, el sr. Rubiales, on ataca, de manera insultant i intolerant, a allò que ell denomina «el grupet que es manifesta», tot i que aquest grupet hagi recollit més de 400 firmes de suport.

De fet, el discurs d'aquest senyor s'assembla molt, fins i tot textualment, al qual poguérem escoltar en boca de la senyora Estaràs per la televisió local.

Els ciutadans de Mallorca tenim dret a aspirar que una extensió enorme de la serra de Tramuntana, que hauria de gaudir de protecció, no sia convertida en una nova urbanització. Aquesta darrera aspiració no és un joc, senyor Rubiales, sinó que és una afirmació molt seriosa. No s'ha de jugar a fer negocis fàcils o a especular amb el patrimoni de les generacions futures. .

Pedro Pérez. Valldemossa

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.