algo de nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 19°
24°

Carta al batle de Palma

Com ja sabem molts de ciutadans, les Associacions de Veïns de Palma celebràrem el passat dia 4 d'octubre el que era la setena trobada de les AAVV a Lluc, amb un motiu molt especial, ja que la trobada s'emmarcava en el conjunt de commemoracions que al llarg de l'any s'han fet a tot l'estat per tal de celebrar els 30 anys en l'àmbit de tot el país i els 25 anys a les Illes.

Aquesta commemoració comptà amb representació de les Associacions de Veïns de Felanitx, Marratxí i Menorca, i hi assistí també el president de la Confederació Estatal d'AAVV, Fernando Martos.

Havíem convidat perquè ens acompanyassin a una celebració ciutadana com és aquesta els representants de les institucions, Sr. Matas, Sra. M. Antònia Munar, Sra. Catalina Cirer i per suposat el Sr. Joan Fageda.

Les raons per no assistir o enviar a un representant per part d'alguns dels convidats poden esser més o manco acceptables, encara que val més no aprofundir en el tema. I això si, el nostre respecte i agraïment per les persones que vingueren en representació tant del batle com del President del Govern.

Però no podem quedar sense dir res davant l'absència del Sr. Joan Fageda, per l'excusa que des de la seva secretaria se'ns va donar.
A la reunió que tinguérem amb el Sr. Rodríguez per tal de convidar-lo personalment, el Sr. batle malgrat l'agenda atapeïda confirmà la seva presència, però una setmana abans se'ns comunicà que no assistiria, i sense dir qui el substituiria.

Lògicament ens posàrem en contacte amb la seva secretaria per demanar-li el per què del canvi. La justificació que se'ns va donar: «Resulta que a la barriada de S. Sebastià l'han posat en el programa de festes per fer el pregó, i es clar, hi ha d'anar». A la qual cosa replicàrem: «Però com és possible si havia dit que sí». La seva contestació va esser: «És que el posarem en el programa sense consultar-lo i fa molt mal explicar que no pot assistir-hi».

Ens quedàrem bocabadats. Des de quan els organitzadors d'unes festes fan l'agenda al batle? Per què a les Associacions de Veïns de Palma i a les dels pobles de Mallorca i de Menorca ens podria fer esperar sense cap problema, després de dir-nos que assistiria, perquè algú l'havia nomenat pregoner de festes sense consultar res?

Senyor Batle, ens costa de creure que la disculpa no la pogués donar a les que així havien actuat i no tingués cap mania pel paperot que féu a les AAVV abans esmentades. I com és natural, més sorprenent encara és que no delegàs, com altres vegades, en el seu regidor de Relacions Ciutadanes.

Què vol que pensem des de les Associacions de Veïns de Palma del que diu i després fa, senyor batle?
No creu que a més de imposar-nos la seva salutació als programes de festes amb els doblers de tothom, per dir la bona feina que fan i l'important que son les AAVV, etc... també hauria estat bé que aquest reconeixement l'hagués fet amb la seva presència física, no delegada a Lluc?

Esperam que almanco assumeixi que el que ha passat és un poc estrany.

Junta Directiva FAAVV. Palma

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.