algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
15°

Torna la pesta a Mallorca: Son Reus n'és el focus

El caos que s'està produint i que es produirà amb l'acumulació de residus a la incineradora de Son Reus no és més que la crònica d'una mort anunciada que ja he argumentat en relació a l'eliminació dels fems a Mallorca.

Si no fos perquè les comparacions, a vegades, resulten odioses, compararia l'actual situació catastròfica mediambiental amb les epidèmies i pestes que es produïren a l'Illa segles enrere. I dic epidèmia perquè la situació actual de fems du això: incapacitat mental i física de donar, per enèsima vegada, una solució real i urgent a un problema tan greu.

La merda, literalment, ens menja i amenaça amb ofegar-nos definitivament. No cal cap subterfugi polític, tècnic o social, ja que el tema té una dimensió desconeguda i el pitjor encara ha d'arribar.

Les solucions depenen de l'argument i de la comprensió en relació a una major sensibilitat mediambiental de la nostra societat que, definitivament, ha d'exigir solucions als polítics. A ells s'ha de demanar un esforç d'imaginació i sensibilitat, que promogui valors pedagògics distints i que aconsegueixi un consens entre els diferents partits polítics.

Pere Felip. Santa Catalina

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.