algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
14°

No a l'extremat renou

Darrerament l'Ajuntament de Palma i l'Autoritat Portuària estan fomentant uns espectacles, que al meu parer, excedeixen el nivell de so permès per a la salut de les orelles i dels edificis. El passat dia 8 de setembre varen fer un impressionant castell de focs d'artifici que en alguns moments van esser tan forts que vàrem sentir com tot tremolava.

Això mateix va passar ahir vespre, 16 de setembre, durant el concert World Dance Music al port Vell de Palma, en el qual la música estava tan forta que jo mateixa podia sentir-la des del carrer de Santa Clara. Crec que permetre i fomentar aquests nivells desmesurats de renou és dolent, per a l'educació i salut dels nostres joves que estan creixent dins una societat massa renouera.

D'altra banda, voldria saber què és el que passa als nostres edificis quan tremolen i els vidres vibren amb tant de renou. Durant segles, mai els edificis no varen patir problemes de les vibracions per l'extremat renou. Haurem de revisar ara les nostres cases, a més a més de la Seu, l'Almudaina i la Llotja, entre molts d'altres, per mirar quants de cruis s'estan produint?

Me pareix bé que es facin actes festius, però no que permetin aquests nivells excessius de renou. Es tracta que els nostres gestors tenguin sentit comú i vagin amb cura.

Sofia Alomar Canyelles. Palma

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.