algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
15°

Pàrquing

Em pareix mentida. A mesura que els meus ulls llegeixen no acaben de creure's el que veuen. És totalment impossible que l'Ajuntament de Palma faci tants de pàrquins a Ciutat. És veritat que el parc automobilístic és un dels més elevats d'Espanya. També és cert que la política del Govern és construir autopistes. Però no és menys cert que hi ha un ample moviment ciutadà que demana el foment del transport públic enfront del particular. Una postura que se'ns vol fer creure compartida des del Govern i l'Ajuntament.

El Sr.Verger propugna allargar les vies del tren fins a sa Pobla, mentre que el batle de Palma vol obrir uns quants aparcaments a l'entrada de Ciutat, perquè, a preu mòdic, es puguin utilitzar els autobusos i d'aquesta manera no col·lapsar la ciutat, però el fet que no s'aturin de fer aparcaments o de proposar-los, em fa sentir contínuament estafada.

Com a ciutadana, els polítics governants em diuen que no em preocupi, que s'han adonat que és necessari aturar el ritme de creixement del parc automobilístic, però alhora, en lloc de fomentar l'ús del transport públic, que seria el conseqüent amb aquesta afirmació, el que fan és facilitar l'entrada de vehicles a Palma construint aparcaments cada cop més grossos, i en lloc de crear espais verds, article de primera necessitat a Palma, es creen aparcaments subterranis que hipotequen aquests espais verds.

Els mateixos aparcaments en els afores de Palma seran un vertader fracàs si no s'informa de les línies d'autobús i freqüències de les quals poden disposar, i fa falta incrementar-ne moltes d'elles. Però això no ha estat el primer problema a l'hora d'obrir l'aparcament.

De totes maneres, no he perdut l'esperança i esper, idò, que els votants deixin Palma en bon lloc demostrant que ens indigna que ens prenguin el pèl d'aquesta manera.

Margalida Bauzà. Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.